Reviews

 Rineke: Ik had mijn voet gebroken en ondanks de fysiotherapie behandelingen elders bleef de pijn. Met de sterke Laser van Mevr Lanting, was ik in enkele minuten van mijn pijn af en dit is ook zo gebleven. Heel fijn. Bedankt.

Marjoleine: Marjon koppelt een zeer gedegen kennis en uitgebreide ervaring van de acupunctuur en shiatsu aan haar diepgaande intuitie. Ik heb herhaaldelijk mogen ervaren hoe Marjon mijn verschillende fysieke klachten verlichte, waar de reguliere geneeskunde tekort schoot. Daarbij is het bijzonder te zien hoe soms tegelijkertijd emotionele en mentale blokkades worden opgeruimd, De shiatsumassages zijn buitengewoon diepgaand en ontspannend. Altijd weer om naar uit te kijken!

Annet: Marjon Lanting is een ervaren acupuncturiste, vriendelijk en ristig, zeer betrokken bij de gezondheid van haar patienten. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je tijdens een behandeling.

Tineke: Omdat ik dansdocent ben en vaak wel eens mijn spieren verrek, of het zit in de knoop, is het zo fijn als het snel uit de knoop kan. Mevr Lanting weet dit direct op de juiste plek te prikken, zodat ik volledig weer les kan geven. Ook geeft ze ook goed advies en tips om het te voorkomen. Haar praktijk heeft een goede naam: betrouwbaar, eerlijk, veilig en oprecht. Ik voel me altijd herboren na een behandeling. Groeten Tineke 

Nicole: 5 sterren. Ik ga al jaren naar mw Lanting. Fijne vrouw: ze luistert en denkt met je mee. Geeft advies. Ben al jaren medicatievrij voor hooikoorts door herhaaldelijke behandelingen van acupunctuur. Mocht je naalden of dry needling niets vinden, dan heeft ze een laserpen voor de behandelingen. Die voel je niet. Een extra bij mw Lanting is de Bemer mat, waar jezelf voor mag kiezen of je die wilt gebruiken. Je kent dat wel als vrouw zijnde waarschijnlijk: menstruatie pijnen. Ik heb hier geen last meer van gehad; ik denk door de Bemermat. Dit zijn mijn eigen eerlijke ervaringen. Ik kan je noet vertellen of acupunctuur in 1 behandeling helpt; je klachten zijn er ook niet (over het algemeen) in 1 keer ontstaan. Zie het als onderhoud van je lichaam. Geef het een paar keer de kans.

Trieneke: Marjon is een deskundige ne betrokken acupuncturist, die altijd met je meedenkt en probeert oplossingen aan te dragen.  Ook kan ze goed masseren.

Riekie: Hierbij even mijn complimenten hoe kundig jij bent. Hoe jij precies aanvoelt waar de pijn vandaan komt.Klasse. Je weet dan precies wat het beste voor je is. Daarom kom ik ook zo graag bij jou.

Sandra: Kom al jaren met grote regelmaat bij Marjon Lanting. Mijn klachten zijn chronisch en zullen dan ook net verdwijnen door acupunctuur, maar ik heb er wel veel baat bij. Het geeft verlichting van de pijn en het helpt me mijn gewicht op peil te houden. Ook ten tijde van mijn burn-out gaf het me ontspanning en rust in mijn hoof. Marjon is een ontzettend lief en geinteresseerd persoon.

Angie: Al heel wat jaren kom ik bij Marjon voor acupunctuur. Welke acupunctuurbehandeling tijdens een consult plaatsvindt is altijd in overleg. Dit is namelijk afhankelijk van wat ik op dat moment nodig heb. Marjon adviseert mij hierin op een prettige wijze. Vaak is het een combinatie van verschillende 'focusgebieden'. Ik heb veel baat bij haar behandelingen. Ze pakken altijd goed uit. Ook adviseert ze in de juiste voeding, met zeer veel respect voor mijn vegan lifestyle. Marjon schoolt zich regelmatig bij en dat is merkbaar: ik profiteer altijd van de nieuwe inzichten.


06-46264422                lanting@acupunctuurgroningen.nl                 www.acupunctuurgroningen.nl